Rețete vegetariene simple și gustoase

Prepararea unor mâncăruri vegetariene gustoase, sănătoase și variate nu este deloc complicată. Prin urmare, toate bucătăriile din lume (excepție bucătăria Antarctidei!) ne încântă cu rețete vegetariene capabile să satisfacă toate gusturile. 

Vegetarianul înlătură din alimentația sa carnea și peștele și își orientează preferințele către o alimentație variată ce conține: legume, fructe, cereale integrale, verdețuri și semințe oleaginoase. Acesta acceptă produse ce provin de la animale (lapte și derivate ale acestuia, ouă, miere) alegând în special produse de la animalele crescute în condiții foarte bune, din punct de vedere etic cât și sanitar.

Este foarte important să știm să alegem ingredientele de bază ale alimentației. Ca un prim pas, vă sugerez să dați prioritate legumelor și fructelor de sezon. Alegeți întotdeauna produse proaspete, de calitate și dați gust mâncării folosind condimente și verdețuri.

Rețetele culinare prezentate mai jos sunt simplu de preparat și foarte gustoase.

…and don’t forget to take your time to find your balance 

Despre mine

Dragă cititorule, eu sunt Ruxandra și am creat acest blog din dorința de a găsi un echilibru în viața mea și de a te ajuta și pe tine să realizezi același lucru, prezentându-ți doar informațiile utile pe care le descopăr în călătoria mea.

Enjoy and Take YOUR Time to Find YOUR Balance!

Ruxandra 2
Descoperă
Rețete delicioase

Abonează-te la newsletter pentru a primi conținut relaxant și de calitate.