Despre mine

Dragă cititorule, eu sunt Ruxandra, călătoare pasionată în lumea dezvoltării personale și o iubitoare a vieții în echilibru. Aici, vei găsi nu doar informații, ci și experiențele mele, sfaturi testate și pasiunea mea pentru un stil de viață echilibrat.

Dacă ar fi să mă descriu în câteva cuvinte, aș spune că sunt o iubitoare de cărți, o călătoare ferventă și o susținătoare a drepturilor animalelor. Găsesc bucurie în simplele plăceri ale vieții, în răsăritul soarelui și în adierea vântului în mijlocul naturii.

Viața mea a fost o călătorie de înălțări și coborâșuri și este o căutare constantă a răspunsurilor la întrebări ce adesea îmi inundă sufletul. În această călătorie, am descoperit că empatia este farul meu, ghidându-mă în relațiile cu ceilalți și dându-mi puterea de a merge mai departe într-un mod echilibrat.

Pentru mine, sănătatea nu înseamnă doar un corp sănătos, ci și o stare emoțională echilibrată. Sunt vegetariană din 2016, practic yoga și meditație pentru a menține acest echilibru. În plus, am îmbrățișat terapia și explorarea de sine pentru a îmbunătăți atât relațiile interpersonale cât și relația mea cu mine.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu tine mai multe din călătoria mea și să formăm împreună o comunitate care să crească și să se dezvolte împreună.

Blogul meu este un spațiu autentic, plin de informații utile și experiențe personale, creat pentru a te ghida în descoperirea propriei tale călătorii de transformare. Dorința mea sinceră este să te inspir să faci alegeri informate pentru a-ți construi propriul echilibru în viață. Știu cât de important este să ne acordăm timp pentru a ne găsi echilibrul și pentru a ne descoperi adevărata esență.

În acest colț virtual, am creat patru categorii distincte, fiecare reflectând cele patru piloni ai vieții noastre: MINTE, INIMĂ, SĂNĂTATE și SUFLET.

  • În categoria MIND, vei descoperi articole menite să îți transforme gândirea și să îți îmbunătățească perspectiva asupra lumii. Cum să-ți gestionezi emoțiile, cum să acționezi benefic în diverse situații și cum să construiești o mentalitate rațională și sănătoasă.
  • Categoria HEART se concentrează pe relații – cu partenerul de viață, familia, colegii și, nu în ultimul rând, cu tine însuți. Articolele din această secțiune oferă ghiduri practice și sfaturi pentru a avea o viață emoțională echilibrată și împlinită.
  • În HEALTH, explorezi universul sănătății fizice. Găsești rețete culinare sănătoase, informații despre beneficiile sportului și importanța odihnei, toate menite să contribuie la un stil de viață sănătos și echilibrat.
  • SOUL este spațiul dedicat stării tale de bine sufletească și îți oferă sfaturi pentru a începe călătoria de reconectare cu tine însuți. Cum să te iubești cu adevărat și să atingi pacea interioară.

Acest blog nu este doar o colecție de articole, ci o călătorie personală și autentică pe care o împărtășesc cu tine. Te invit să explorezi fiecare categorie, să descoperi poveștile, să împărtășești experiențe și să îți construiești propriul drum spre echilibru și fericire. 

Ai grijă de tine și de cei dragi!

Cu drag,

Ruxandra